A Forum of Hellenistic and Roman Philosophy márciusi szemináriuma

A Forum of Hellenistic and Roman Philosophy tisztelettel meghívja Önt következő, 2021. március 25-i, 17.00-kor kezdődő szemináriumára: Prof. David Konstan (New York University) Between the World and the Void: A Stoic Category of Unfilled Space címmel.

Az előadáshoz az alábbi linken, regisztráció után lehet csatlakozni:

https://zoom.us/meeting/register/tJcqdOuhrDgtH90xh7t3Yp8YWW-X7PANVeV8

Az előadás absztraktja itt érhető el.

A Forum of Hellenistic and Roman Philosophy egy olyan új platform, amely a hellenisztikus és római filozófia tanulmányozásának szenteli a figyelmét. A fórum célja, hogy a hellenisztikus és római filozófiával foglalkozó, tapasztalt és fiatalabb tudósokat a világ minden tájáról összekösse, hogy új kutatásokat mutasson be ezen a területen, véleménycserének nyújtson teret és új megközelítéseket teszteljen a hellenisztikus és római kori filozófiai szövegek olvasása során. A fórumot Németh Attila (BTK Filozófia Intézet) és Georgia Tsouni (Department of Classics, University of Crete) üzemeltetik.

További információért, kérjük, látogasson el a fórum weboldalára vagy Facebook-oldalára, további kérdés esetén pedig keresse a szervezőket, Németh Attilát és Georgia Tsounit az alábbi Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.en.

MTA központi weboldala box

MTA kutatói pályázatai